Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Allt du behöver till barnrummet

Allt du behöver till barnrummet

Allt du behöver till barnrummet

Lekglädje för generationer

På tectake.se hittar nyblivna föräldrar allt de kan tänkas behöva till barnrummet, som till exempel söta vaggor, stadiga barnsängar, snygga skötbord i trä med praktisk förvaring, barnsligt fina tavlor till väggarna, spännande pusselmattor, leksakskök och skojiga lektält. Till de större barnen är det oslagbart med höj- och sänkbara skrivbord för läxläsningen och konstprojektet, en praktisk och smart möbel som växer tillsammans med barnet. För barn som har turen att ha trädgård finns förstås även möbler och leksaker för utomhuslekar, som sandlådor med skyddande soltak, snabba trampbilar för små racingförare och utemöbler med parasoll, i lagom storlek för barn. Ska ni resa bort med babyn har TecTake även praktiska resesängar med inbyggt skötbord, robusta barnvagnar i hög kvalitet, härligt varma åkpåsar, godkända bilbarnstolar och färgglada resväskor för barn. Ja, vad du än behöver till barnen och barnrummet kan du vara säker på att hitta det hos TecTake!

Lek på fullt allvar

Finns det något som får barns ögon att tindra så som leksaker? Oavsett om det är till födelsedagen, till jul eller som överraskning – barn blir alltid glada för leksaker! Satsa på pedagogiska leksaker som främjar kreativiteten och håller hög kvalitet, så har barnen glädje av dem under lång tid, till och med i generationer. Hos TecTake hittar du ett stort urval av pedagogiskt värdefulla leksaker som till exempel trampbilar, leksakskök, sparkcyklar, konstnärsstaffli och griffeltavlor. Eller varför inte en pusselmatta med färgglada siffror och bokstäver som går att ta isär och sätta ihop i olika former? Och vem älskar inte att dyka ner i ett bollhav fyllt av färgglada bollar? Ett bollhav stimulerar fantasin och garanterar ändlös lekglädje. Tips: När du väljer leksaker till dina små, se till att de är tillverkade av gedigna material och håller förstklassig kvalitet. Bra leksaker är fria från skadliga ämnen, har inga vassa kanter och är märkta med GS eller TÜV, som garanterar att de är kontrollerade med hänsyn till barns säkerhet. Barn lär genom lek, och på fullaste allvar är det något vi vuxna borde ägna oss mycket mera åt. Börja ditt nya, lekfulla liv idag, genom ett besök hos tectake.se!