Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Beställ ett elcykelpaket eller en ny fatbike hos Boxbike.se

Beställ ett elcykelpaket eller en ny fatbike hos Boxbike.se

Bygg om din gamla cykel med ett elcykelpaket

Bygg om din nuvarande cykel med ett schysst elcykelpaket från Boxbike.se. Det är en smart lösning för dig som vill göra jobbet själv. Det viktigaste är en kraftfull elmotor som kan dra runt hjulet ordentligt och som underlättar i uppförsbacken, eller när som helst när du vill ha lite hjälp att trampa. Ska du bygga om din cykel själv kräver det förstås att du sätter dig in i tekniken lite extra. Boxbike.se har samlat användbar information online och är redo att guida dig när du ska välja elcykelpaket. Ett bra råd är till exempel att välja ett batteri som ligger något över ditt förväntade behov. När batteriet blir slitet minskar kapaciteten, och du kommer ångra att du valde ett för litet batteri. Beställ ett elcykelpaket idag, Boxbike.se levererar i hela Sverige.

Fatbike med el – fler möjligheter

Cykla runt i de svenska fjällen på en eldriven fatbike. Det är något speciellt med naturen vi har omkring oss i detta vackra land. Upplev den på nära håll genom att investera i en skön fatbike med elmotor. En fatbike kännetecknas av de breda, rejäla hjulen. De ger ett mycket starkare grepp så att du kan cykla runt i branta berg även när det ligger snö. En fatbike fungerar också bra på sand, grus och annan hård terräng. Boxbike.se är återförsäljare för fatbikes till entusiaster som inte är rädda för höga hastigheter. Det finns modeller i flera prisklasser, gemensamt för dem alla är den höga kvaliteten. Beställ en cool fatbike som du har glädje av under många år framöver.

Boxbike.se breda sortiment levereras till hela Sverige. Deras elcykelpaket gör det möjligt att uppgradera vanliga cykelmodeller. Du kan också köpa en komplett fatbike för terrängcykling via deras webbplats.