Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Best friends forever

Best friends forever

Best friends forever

Drömhus för stora små djur

Marsvin, hamstrar, kaniner och andra små djur är populära husdjur som inte bara barn har mycket glädje av att umgås med och ta hand om. För att djuren ska trivas, behöver de en rymlig bostad med passande inredning och något att sysselsätta sig med. Helst ska buren förstås ha en snygg och stilren design så att den också passar din inredning. Då ska du spana in burarna hos TecTake! Där finns små och stora drömhus i metall eller trä, för inomhus- eller utomhusbruk, som alla pryder sin plats. Vad sägs om ett prydligt skåp i solitt trä med luckor av plexiglas, som närmast liknar en möbel? Eftersom den levereras trären kan den målas i den färg du vill, för att ytterligare smälta in hemma hos dig. Lika olika som våra husdjur är, lika olika är också deras krav på sina hem. För fåglar som kanariefåglar, undulater och zebrafinkar behöver du en generöst tilltagen voljär, eller fågelbur. Voljärerna från TecTake är tillverkade i metall och försedda med hjul så att går det lätt att flytta dem. Storleken på buren ska vara så att fåglarna i den obehindrat kan breda ut sina vingar och röra sig fritt. Glöm sedan inte att inreda burarna så att dina husdjur har det bra och inte får långtråkigt. Prylarna till det hittar du förstås också hos TecTake!

Släpp valparna fria i en egen valpgård

Har du blivit med valp? Hos TecTake hittar du allt du behöver för att göra din fyrbenta vän lycklig. Där finns bland annat mjuka hundbäddar i olika storlekar, robusta transportburar och rymningssäkra djurhagar. Med en stabil lekhage i metall får dina busiga små rackare en egen plats i trädgården där kan de röra sig fritt utan risk att de gör sig illa eller springer bort. I en sådan praktisk inhägnad kan valparna leka själva utan att du hela tiden måste hålla ett öga på dem. Hos TecTake hittar du praktiska och smidiga valphagar i många olika modeller, i både textil och metall. Hagarna i textil är hopfällbara och lätta att bära med sig, de passar särskilt bra att använda inomhus eller när du ska resa bort med din valp. De passar också till mindre djur som marsvin och kaniner. För hundens resor till veterinären eller hundutställningen finns robusta transportburar och hundramper. Du hittar hela sortimentet på www.tectake.se, där schyssta priser och snabba leveranser är något av ett signum. Välkommen in i butiken!