Bostäder och inredning

Miljövänliga engångsartiklar till oslagbara priser

Plant2Plast är butiken för dig som vill handla miljövänliga take away-produkter utan att det kostar skjortan. Här hittar du allt vad du kan tänka dig, från bestick, skålar och glas till komposterbara sugrör och tandpetare – allt till priser där alla kan vara med. Dessutom är butikens ägare vänliga och hjälpsamma så om du är osäker på något kan du alltid få råd på vägen utan extra kostnad. Läs mer här nedanför om du är nyfiken.

Publicerat: 07 11 2019 i Bostäder och inredning
Läs mer
Din specialist på miljövänliga engångsprodukter

Den populära webbutiken Plant2Plast är specialiserad på olika typer av take away-produkter, till exempel engångsbestick och engångstallrikar, engångsmuggar och tillbehör som servetter och tandpetare. Plant2Plast är inte riktigt som andra återförsäljare i branschen. De har valt att fokusera på gröna och miljövänliga lösningar så långt det bara är möjligt. Vill du göra miljön en tjänst nästa gång du till exempel ska köpa hem engångsmuggar så är Plant2Plast helt rätt butik att besöka. Läs vidare här nedanför så får du veta mera.

Publicerat: 19 09 2019 i Bostäder och inredning
Läs mer
Rädda planeten med miljövänliga vardagsprodukter

Det går inte att poängtera nog, hur viktigt det är att vi tar hand om miljön. Ett sätt att göra det är att köpa och använda miljövänliga och hållbara vardagsprodukter. Det är just sådana produkter Plant2Plast tillverkar och på deras webbplats, plant2plast.se, hittar du allt inom miljövänliga förpackningar och engångsartiklar.

Publicerat: 09 08 2019 i Bostäder och inredning
Läs mer