Elcykelkit och batterier för elcyklar från flera märken

Batteri för elcykel – Köp hos Boxbike.se till vassa priser

Köp batterier till elcykel hos Boxbike.se som bland annat säljer modeller för Mustang, Monark och Yosemite. Du behöver veta om det är ett 24, 36 eller 48 volt elcykelbatteri du ska ha. Kraftiga fatbikes kräver vanligtvis 48-voltsbatterier medan äldre elcyklar på marknaden drivs med 24 volt. Köp ditt batteri till ett bra pris hos Boxbike.se som erbjuder allt inom reservdelar för ebikes. Det är viktigt att du har en lösning som gör att du kan cykla så långt du behöver utan att strömmen tar slut. Om du pendlar fram och tillbaka längre sträckor är det förstås viktigt att välja ett ordentligt batteri som hjälper dig hela vägen, och gärna lite till. Det kan också vara värt att fundera över att ha ett extra elcykelbatteri som du kan ha med dig eller ha liggande på jobbet. Boxbike.se levererar till hela Sverige och hjälper dig gärna med att hitta rätt reservdelar till din elcykel. Läs mer online!

Konvertera din cykel med ett elcykelkit

Vill du göra jobbet själv? Det går att spara mycket pengar om du själv konverterar din vanliga cykel till en elcykel. Du behöver bara ett elcykelkit från boxbike.se, det innehåller allt du behöver för att förvandla din nuvarande cykel till en effektiv elcykel som du har stor nytta av. Bygg din egen el-fatbike eller elcykel. Det finns kompletta kit för olika typer av cyklar. Det är förstås så att om du vill bygga om en fatbike behöver du lite mer kraft jämfört med en vanlig cykel. Köp ditt elcykelkit till bra pris på boxbike.se. De hjälper dig att bygga din egen ebike!

Köp elcykelkit och elcykelbatterier till fantastiska priser online hos Boxbike.se som levererar till hela Sverige från ett av Nordens största sortiment av elcyklar.