Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Esska-nappar med namn och MAM-namnnappar

Esska-nappar med namn och MAM-namnnappar

Esska-nappar med namn och MAM-namnnappar

Om du söker Esska-nappar med namn eller MAM-namnnappar så kan du hitta dem hos Namnnappen, som du kan läsa mer om här.

Köp de bästa napparna hos Namnnappen

Namnnappen är ett danskt företag startat av Pia Callesen – som är fyrabarnsmamma. Hon tröttnade på att barnens nappar alltid förväxlades eller försvann när hon hämtade dem på dagis och bestämde sig för att hitta en napp med namn på. Men det fanns ingen hjälp att få i butikerna, som bara gav henne rådet att skriva namnen med en tuschpenna. Men det tål inte kokning och därför startade hon namnnappen.se, där du kan köpa kvalitetsnappar med ditt barns namn eller en valfri text ingraverad. Du hittar bl.a. Esska-nappar med namn och andra kvalitetsmärken. Både Esska-napparna med namn och övriga nappar i sortimentet är godkända enligt EU-standard EN 1400 och helt fria från ftalater och PVC. Du hittar Nuk-, BabyNova-, Nuby-, Nip- och Esska-nappar med namn i sortimentet samt en rad kvalitetstillverkare från Europa och USA.

Missa inte namnnapparna från MAM

Om du är trött på att hitta ditt barn på dagis med ett annat barns napp i munnen så är en MAM-namnnapp den bästa lösningen. Namnnappen är ett företag som säljer nappar från erkända tillverkare som Philips, Nuk, Nip, Filibabba etc. med namn eller andra valfria texter ingraverade. Graveringen tål kokning till skillnad från om du bara skriver namnet på nappen med en tuschpenna. Med MAM-namnnappar kan du vara säker på att få den rätta nappen med hem från dagis och du förbättrar också barnens hygien när de är på dagis och förskola. Covid-19-krisen gör också att du bör tänka på att begränsa barnens överföring av bakterier. Då är det praktiskt med en MAM-namnnapp eftersom den hjälper dagispersonalen att reda ut det stora nappkaoset som alltid uppstår varje dag på alla dagis.