Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Köp en kvalitetsnapp utan BPA

Köp en kvalitetsnapp utan BPA

Köp en kvalitetsnapp utan BPA

Namnnappen kan gravera in ditt barns namn i en valfri kvalitetsnapp. De säljer bl.a. Esska-nappar med namn samt de klassiska MAM-namnnapparna.

Endast det bästa hos Namnnappen

Behöver du en kvalitetsnapp med namn på, så att inte barnets napp försvinner på dagis? Det finns det också andra föräldrar som gör. Namnnappen startades när Pia Callesen sökte efter en napp med namn för sitt barn, men inte kunde hitta en någonstans. Därför bestämde hon sig för att ta saken i egna händer och starta företaget, som nu har växt och varje månad skickar ut 50 000 nappar med namn till nöjda kunder. De säljer uteslutande kvalitetsmärken i butiken, som tillverkar nappar utan skadliga kemikalier som PVC och ftalater. Du väljer nappar med det namn eller den text som ska graveras in. På det sättet kan du köpa Esska-nappar med namn i sortimentet. Många väljer faktiskt Esska-nappar med namn eftersom de tillverkar utmärkta och robusta produkter med högsta kvalitet. Det är ett svenskt märke som har funnits sedan 1944 och därmed förfinat sina metoder under många decennier. Du kan läsa mer om Esska-nappar med namn på www.namnnappen.se.

Välj nappar utan BPA för ditt barn

Hos Namnnappen hittar du ett enormt utbud av kvalitetsnappar utan BPA, PVC och ftalater. Det finns bl.a. märken som MAM, BIBS, Esska etc. De köper in från de bästa tillverkarna och du väljer själv namnet eller texten som du vill ha ingraverad på ditt barns napp. Du kan skriva upp till tre små rader. En MAM-namnnapp är ett utmärkt val. Det schweiziska märket tillverkar utmärkta symmetriska nappar och därför är MAM-namnnapparna också ett populärt val. Om du har en napp med namn förlorar barnet inte så lätt nappen på dagis och dessutom är risken mindre att barnen ska överföra bakterier och mikrober, något som är mycket viktigt med tanke på covid 19. Det finns många utmärkta MAM-namnnappar för barn i olika åldrar, t.ex. från 0-6 månader och ända upp till 16-36 månader.