Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Laga mat med perfekt resultat varje gång

Laga mat med perfekt resultat varje gång

Laga mat med perfekt resultat varje gång

Sous-Vide revolutionerar matlagningen

Sous-Vide är en helt revolutionerande metod att tillaga mat, och kanske särskilt kött, på som har använts av restauranger i många år. Nu kan du använda metoden hemma! En Sous-Vide-maskin är i grunden ett vattenbad i en maskin där vattentemperaturen kan styras in i minsta detalj. I vattenbadet sänker du ner dina vakuumförpackade råvaror så att de inte kommer i kontakt med vattnet. Det innebär att du till exempel kan tillaga kött under kontrollerade former så att det aldrig blir torrt. Dessutom behålls alla smakämnen i förpackningen när du vakuumpackar kött eller grönsaker, det är därför du får mycket mer smak när du lagar mat med en Sous-Vide-maskin. Du kan till exempel tillaga en stek så att den är perfekt rosa hela vägen igenom, och sedan bara hastigt ge den rätt yta i stekpannan när du tagit ut den ur vakuumförpackningen. Köp Sous-Vide-maskiner med fri frakt över 700 kr på www.sousvideshop.se

Många möjligheter med vakuumförpackare

Hos SousVideShop.se kan du köpa både Sous-Vide-maskiner och vakuumförpackare, som du också behöver när du lagar mat enligt Sous-Vide-metoden. Vakuumförpackaren fyller en viktig funktion. Med den kan du packa in din stek så att det är helt lufttätt och den kan ta emot värmen från vattnet i maskinen. Du kan packa och tillaga läckra grönsaker tillsammans med färska örter, smör eller olja. En vakuumförpackare har många olika användningsområden, den kan också användas till att hålla matvarorna fräscha när de lagras i kylen eller i frysen. Det finns många möjligheter med en sådan maskin, se bara till att köpa en som är tillräckligt stark för att hålla ordentligt tätt. SousVideShop.se erbjuder professionell utrustning som används av många kockar och bättre restauranger för att tillaga mat helt perfekt. Du kommer verkligen att känna skillnaden om du provar en Sous-Vide-maskin, det kan inte jämföras med att försöka tillaga en stek i ugnen med termometer.