Skepp ohoj alla sjörövare!

Skepp ohoj alla sjörövare!

Hos Langkilde & Søn hittar du alltid ett brett urval av olika flaggor i bästa kvalitet. Sortimentet erbjuder bland annat sjörövarflaggor och prideflaggor i olika storlekar.

Flaggor för kvalitetsmedvetna sjörövare

Hos Langkilde & Søn kan du köpa snygga sjörövarflaggor i hög kvalitet, som kan användas för att pryda uteplatsen, trädkojan, eller till sjörövarfester och andra roliga tillfällen. Sjörövarflaggan kan spåras tillbaka till 1700-talet då den användes av pirater på deras fartyg. Sjörövarflaggorna som du hittar hos Langkilde & Søn är hantverksmässigt tillverkade med hög kvalitet så att de kan användas under många år framöver. De olika sjörövarflaggorna finns i många olika utföranden så de exempelvis kan monteras på ett lekstuga, vid ytterdörren eller pryda bordet vid födelsedagar och andra festliga tillfällen. Dödskallen på sjörövarflaggan har historiskt sett en kristen betydelse – den är en symbol för hur Jesu kors vilade på Adams huvud och ben vid Golgata. När flaggan användes under sjörövarnas härjningar på de sju haven fanns den i flera olika versioner. Läs mer om sjörövarflaggor på langkilde-flagga.se.

Regnbågsflaggor för inkluderande och färgstarka festligheter

Langkilde & Søn har också den snygga regnbågsflaggan, som är den officiella prideflaggan. Pride-flaggan har sex ränder i olika färger, där varje färg har en betydelse. Den röda färgen symboliserar livet, orange hälsa och läkning, gult står för solen, grönt för naturen, blått för konsten och lila för spiritualitet. Prideflaggan syns ofta i samband med pridefestivalen, både i Sverige och internationellt. Den användes första gången 1978 och har blivit en symbol för HBTQI-rörelsen som lyfter och inkluderar homosexuella, bisexuella och transpersoner, queer och intersexuella personer. Prideflaggan som du hittar på Langkilde & Søn finns i olika storlekar som kan användas vid många olika tillfällen. Läs mer om de olika varianterna på langkilde-flagga.se och hitta just den flagga som passar dina önskemål.

Langkilde & Søn erbjuder alltid ett brett urval av välgjorda flaggor i högsta kvalitet.