Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Stort utbud av nappar med namn och BIBS-namnnappar

Stort utbud av nappar med namn och BIBS-namnnappar

Stort utbud av nappar med namn och BIBS-namnnappar

Namnnappen har ett enormt utbud av nappar med namn från de bästa europeiska och amerikanska tillverkarna. Här kan du bl.a. läsa om BIBS-namnnapparna.

Nappar med hög kvalitet från Namnnappen

Om ditt barn redan har börjat på dagis vet du säkert hur frustrerande det är att inte kunna hitta barnets napp när du ska hämta. Dagispersonalen har naturligtvis ingen möjlighet att hålla reda på vilka nappar som tappas på golvet, samlas upp och hamnar hos ett annat barn. Det är totalt kaos och det var den frustrationen som fick Pia Callesen att starta Namnnappen. Hon startade företaget 2005, med affärsidén att sälja nappar från bra tillverkare med ingraverade namn på. Du beställer alltså en napp med namn som har märket du vill ha och helt valfri text på max tre rader, och 1-3 dagar senare får du en napp med ditt barns namn i din brevlåda. Nappar med namn löser problemet med den totala förvirringen på dagis, och ser till att personalen slipper besväret med att komma ihåg vem som hade den röda och vem som hade den gröna nappen med sig. Läs mer om nappar med namn på namnnappen.se. 

Beställ hem BIBS-namnnappar idag

Hos Namnnappen hittar du allt om nappar med namn på. Det finns bl.a. BIBS-namnnappar till salu i butiken och du får själv välja vilken text som ska graveras in i nappen. Graveringen ser till att namnet inte försvinner vid kokning. BIBS grundades på 80-talet och är ett danskt märke som gör klassiska runda nappar samt anatomiska nappar i alla storlekar. De snygga och diskreta färgerna gör att BIBS-namnnapparna är ett bra val som garanterar kvalitet och hållbarhet. BIBS-namnnapparna tillverkas av latex och innehåller varken ftalater eller PVC, så du kan vara säker på att barnets hälsa inte riskeras. Det finns många snygga modeller med härligt diskreta färger. På namnnappen.se hittar du mer information om de läckra napparna från BIBS, Esska, Nuk och många andra tillverkare. Alla är godkända och uppfyller stränga krav från EU, och de uppfyller också alla krav för hälsa och säkerhet.