Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Väck matlagningsglädjen med Sous Vide

Väck matlagningsglädjen med Sous Vide

Avancerad utrustning gör det enkelt

Hos SousVideShop.se hittar du ett stort urval av avancerad utrustning för dig som vill prova en mer experimentell form av matlagning, nämligen sous vide. Sous vide är ett unikt och smart sätt att laga mat där du garanterat alltid får perfekt resultatet varje gång. Hos SousVideShop.se hittar du både sous vide-utrustning för privat bruk och för det professionella köket. Du hittar också en rad paketerbjudanden med allt du behöver för att komma igång med din sous vide-matlagning. Det smarta med sous vide är att du vakuumpackar de ingredienser du vill använda och sänker sedan ned dem i ett vattenbad som värms upp till önskad temperatur av en vattenvärmare med termostat. På så sätt får du exakt den temperatur du vill ha, hela vägen igenom dina råvaror. Vill veta mer om sous vide, ta en titt på deras webbplats där du kan läsa mycket mer.

Tillbehör av högsta kvalitet

När du lagar mat enligt sous vide-metoden använder du vakuumpåsar. Sous vide går till så att de önskade ingredienserna packas i vakuumpåsar som sedan sänks ned i vattenbadet. Det är viktigt att du väljer vakuumpåsar i rätt kvalitet eftersom det är skillnad på om de används för matlagning eller förvaring. Vanliga plastpåsar fungerar inte. Hos SousVideShop.se hittar du flera typer av vakuumpåsar som är utformade för ändamålet och som gör att vakuumprocessen fungerar och att påsen inte går sönder under matlagningen. Du kan alltid vara säker på att deras vakuumpåsar tillverkas av högsta kvalitet och är godkända för matlagning. När du går in på deras webbplats kommer du att se att det också finns både släta och räfflade vakuumpåsar, samt vakuumpåsar i olika storlekar. Är du nyfiken på sous vide så ta en titt på deras webbplats och beställ marknadens bästa vakuumpåsar.