Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/6/e/foretagsbeskrivning.se/httpd.www/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580 Välkommen till en värld av spel

Välkommen till en värld av spel

Välkommen till en värld av spel

Nordens bredaste spelsortiment

I PlayGames stora sortiment hittar du alla dina favoritspel för pc, klara att ladda ner så att du kan börja spela inom bara några minuter. Urvalet är riktigt brett med klassiska titlar som GTA, Battlefield, Sims och World of Warcraft blandat med nyheter som PES 2018, Life is Strange och Battlefield V. PlayGames är en av Nordens ledande distributörer av spel för pc. De har alla de senaste titlarna på lager och håller marknadens bästa priser. PlayGames erbjuder digital distribution av spel i ett enkelt format så att alla kan vara med. Ingen långdragen väntan på postgången och inga onödiga CD-omslag som tar plats i bokhyllan – bara kul pc-spel rakt ner i din dator! Dessutom är god kundservice och snabb leverans av högsta prioritet hos PlayGames. Har du frågor eller funderingar i samband med köp, nedladdning eller installation av pc-spel, tveka inte att kontakta deras kundtjänst. Med PlayGames är du garanterad underhållning varje dag, året om!

50 miljoner spelare världen över – och så du

Sedan den svenska utvecklaren Digital Illusions gav ut det oerhört framgångsrika spelet Battlefield 1942 för sexton år sedan har det tillsammans med sina efterföljare sålts i över 50 miljoner exemplar världen över. Digital Illusions heter numera DICE och ger ut uppföljarna till Battlefield 1942 tillsammans med Electronic Arts. Den senaste utgåvan, Battlefield V, tar dig med på en resa genom mänsklighetens största konflikt när serien vänder tillbaka till rötterna med ett enastående porträtt av andra världskriget. Delta i fysiska multiplayer-strider med din trupp i det omfattande Grand Operations, samarbeta med polarna i Combined Arms, eller upplev det mänskliga dramat i kriget genom att spela krigshistorier som single player. Battlefield V är det hittills största och mest fängslande spelet i serien, där du kan delta i episka strider över hela jordklotet. I multiplayer kan hela 64 spelare delta i krigets kaos och glömda krigsäventyr – kasta dig utför de norska fjällen på skidor samtidigt som du slåss om kontrollen över atomvapenlinjerna, kämpa vid fronten sida vid sida med franska kolonitrupper eller smyg dig in i fiendens territorier i Nordafrika för att skapa kaos. Är du redo att skriva om världshistorien? Let’s play!